شهر قدس | اورژانس اجتماعی در محلات کم برخوردار مستقر شد

اورژانس اجتماعی در محلات کم‌برخوردار و ارائه خدمات مشاوره‌ای به کودکان مستقر شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، لیلا خدری معاون سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان قدس گفت؛ تیم اورژانس اجتماعی (۱۲۳) با هدف ارتقای سطح آگاهی خانواده‌ها و حمایت از کودکان، در محلات کم‌برخوردار شهرستان مستقر شد و خدمات مشاوره‌ای و آموزش‌های پیشگیرانه ارائه داد.

خدری افزود: در جریان این برنامه، کارشناسان اورژانس اجتماعی با حضور میدانی در میان اهالی محله، ضمن معرفی خدمات مجموعه، به شناسایی موارد نیازمند حمایت، گفت‌وگو با والدین و ارائه آموزش‌های مرتبط با پیشگیری از کودک‌آزاری، مهارت‌های ارتباطی و روش‌های صحیح تربیتی پرداختند.

وی ادامه داد؛ همچنین با برپایی ایستگاه مشاوره ویژه کودکان، تیم تخصصی اورژانس اجتماعی به پرسش‌ها و دغدغه‌های کودکان در حوزه روابط خانوادگی، ایمنی فردی و مهارت‌های اجتماعی به زبان ساده و قابل‌فهم پاسخ داد.

گفتنی است: بهزیستی شهرستان قدس با تأکید بر ضرورت حمایت هدفمند از مناطق کم‌برخوردار، اعلام کرد این برنامه‌ها به‌صورت مستمر و با همکاری نهادهای محلی ادامه خواهد یافت.

کد خبر 157284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد